HCN Fiber Connected

Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σασμός: Καθήλωσε το μοιρολόι της Μαρίνας – Το twitter «υποκλίθηκε» στην ερμηνεία της Μαρίας Πρωτόπαππα


Ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολούθησαν, το βράδυ της Τρίτης, οι τηλεθεατές του Σασμού, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να καθηλώνουν με τις ερμηνείες τους.

Μετά τη δολοφονία του Πετρή και τον άδικο τρόπο με τον οποίο κόπηκε το νήμα της ζωής του, ο πόνος στην οικογένειά του είναι βουβός και αβάσταχτος.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η Μαρίνα, η οποία μόλις αντίκρισε το πτώμα του γιου της σπάραξε.

«Πώς θα ζήσω τώρα εγώ; Μιλώ σου και δεν μου μιλείς κλωνάρι μου… Πιάνω σε και μου φεύγεις παλικάρι μου.. Πού πάεις με τέτοιον άνεμο καλέ μου; Που πάεις με τέτοιον ήλιον αδερφέ μου;» ήταν τα λόγια πάνω από το άψυχο κορμί του γιου της που έκαναν το twitter να πάρει φωτιά, αποθεώνοντας τη Μαρία Πρωτόπαππα για την ερμηνεία της.









Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια