HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ανατριχίλα από τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 7χρονου – Χτυπούσαν τα χέρια του πάνω σε τραπέζι


Ανατριχίλα προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “TLive”, το παιδί είχε κακοποιηθεί άγρια πριν από τον ασφυκτικό του θάνατο.
Αρκετά ήταν τα ερωτήματα που είχαν προκύψει από την ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η υπόθεση του 7χρονου Ανδρέα, όπως γιατί το παιδί δεν έβγαλε με τα χέρια του τη μονωτική ταινία, που έφραζε το στόμα του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά στοιχεία που παρουσίασε το TLive, ο άτυχος 7χρονος φέρεται να είχε βασανιστεί, ενώ κατά την εξειδικευμένη εξέταση για τα οστά, φαίνονται σημάδια εξάρθρωσης στα δάχτυλα του παιδιού. Από εκεί προκύπτει ότι είτε η μητέρα είτε ο σύντροφός της είχαν βάλει τα χέρια του παιδιού πάνω στο τραπέζι και τα είχε χτυπήσει, με αποτέλεσμα το παιδί να μην μπορεί να τραβήξει την ταινία από το στόμα του για να μπορέσει να αναπνεύσει.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια