HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ενισχύεται ο στόλος μηχανημάτων των Τεχνικών Υπηρεσιών


Ένα ακόμη μηχάνημα γκρέιντερ (ισοπεδωτής γαιών) προστέθηκε στον στόλο μηχανημάτων του Δήμου Κατερίνης. Ο Δήμος Κατερίνης, αξιοποιώντας Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα χρηματοδότησης, προμηθεύτηκε το, σε καλή κατάσταση μεταχειρισμένο γκρέιντερ, ολοκληρώνοντας παράλληλα όλες τις διαδικασίες, ώστε άμεσα να είναι στη διάθεση των υπηρεσιών του.

«Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο πόρο, ώστε να ενισχύσουμε την επιχειρησιακή δυνατότητα των Τεχνικών Υπηρεσιών», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, κατά την παραλαβή του μηχανήματος.

«Το νέο γκρέιντερ, προσθέτει ένα ακόμη εργαλείο στην προσπάθεια άμεσων παρεμβάσεων στο αγροτικό και αστικό οδικό δίκτυο», δήλωσε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας. Ο κ. Κυριακίδης σημείωσε ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων, συμβάλλοντας στον αποχιονισμό των δρόμων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια