Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού 16χρονου μαθητή έξω από το σχολείο του στην περιοχή της Κηπούπολης στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 47χρονη μητέρα του μαθητή που υπέστη την σωματική κακοποίηση μετέβη σήμερα το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου και κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό ενώ ταυτόχρονα έδωσε και ένορκη κατάθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα υποστήριξε ότι ο 16χρονος δράστης (συνομήλικος με το παιδί της) κατάφερε χτύπημα με σιδερογροθιά στο πρόσωπο του γιου της με συνέπεια να προκληθεί κάταγμα στη μύτη του ανήλικου μαθητή.
Παράλληλα, ο 16χρονος μαθητής μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Έπειτα από τις παραπάνω εξελίξεις, και στο πλαίσιο της μηνυτήριας αναφοράς, άνοιξε φάκελος δικογραφίας για την υπόθεση και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να υποβληθούν στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτόφωρο λήγει σήμερα (15/3) στις 12 τα μεσάνυχτα με συνέπεια η αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 16χρονο, επίσης μαθητή Λυκείου, αλλά φοιτά σε διαφορετικό σχολείο από εκείνο στο οποίο συνέβη το εν λόγω περιστατικό.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!