Με το πτώμα ενός ηλικιωμένου, το οποίο ήταν τυλιγμένο με κουβέρτες, ζούσαν επί μέρες δύο γυναίκες στου Ζωγράφου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, η αστυνομία ειδοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης για αιφνίδιο θάνατο και μετά από έρευνα στο σπίτι βρέθηκε νεκρός ένας 88χρονος.
Ο ηλικιωμένος είχε πεθάνει εδώ και μέρες, άγνωστο ακόμη πόσες, και η σύζυγός και η κόρη της ζούσαν μαζί με το πτώμα του. Οι δύο γυναίκες φέρονται να αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.
Μέχρι στιγμής δε φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια, ωστόσο η υπόθεση ερευνάται από το Α.Τ. Ζωγράφου.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!