HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πιερία: «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις αποφυλάκισης τριών κατηγορουμένων


Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις αποφυλάκισης τριών κατηγορουμένων για την υπόθεση απαγωγής του Γυμνασιάρχη Αιγινίου Πιερίας που είχαν ασκηθεί κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης του ανακριτή Κατερίνης ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Έχει υποβληθεί επίσης μια αίτηση αντικατάστασης προσωρινής κράτησης με άλλους περιοριστικούς όρους ενός ακόμη μέλους των λεγόμενων «θεματοφυλάκων του Συντάγματος» στον ανακριτή Κατερίνης για την οποία ακόμη δεν έχει εκδοθεί απόφαση.

Όλοι οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες

Σημειώνεται ότι οι δύο εντολείς που εκπροσώπησε ο δικηγόρος κ. Βασίλης Νουλέζας είχαν αφεθεί μετά την απολογία τους ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Τις προσεχείς ημέρες πρόκειται να κληθούν οι κατηγορούμενοι να λάβουν γνώση για το πέρας της ανάκρισης και η ογκώδης δικογραφία να διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια