HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πίτσα με καπνιστό σολομό και αβοκάντο


Από τις πιο υγιεινές εκδοχές του εθνικού πιάτου της Ιταλίας

Υλικά
  • 1 έτοιμη βάση πίτσας
  • 4 κ. σ. τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
  • 1 κ. σ. φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • 1/2 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού τυρί μοτσαρέλα με μειωμένα λιπαρά τριμμένο
  • 100 γρ. καπνιστό σολομό
  • 1/2 αβοκάντο, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • Μια χούφτα φρέσκια ρόκα
  • Πιπέρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού (έξτρα) τυρί μοτσαρέλα με μειωμένα λιπαρά τριμμένο
Εκτέλεση
  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το τυρί κρέμα με τον άνηθο και το ψιλοκομμένο σκόρδο.
  3. Ρίξτε το ελαιόλαδο στη βάση της πίτσας και αλείψτε με το μείγμα του τυριού κρέμα. Καλύψτε με τις ροδέλες κρεμμυδιού και το τυρί μοτσαρέλα και ψήστε στο φούρνο για 10 λεπτά ή μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.
  4. Αφαιρέστε από το φούρνο και προσθέστε από πάνω τις φέτες σολομού, τις φέτες αβοκάντο και τα φύλλα ρόκας. Πασπαλίστε με πιπέρι και σερβίρετε ή προσθέστε από πάνω το (επιπλέον) τυρί και τοποθετήστε στο φούρνο για να ζεσταθούν το αβοκάντο και ο σολομός.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια