Ένα απίστευτο περιστατικό κλήθηκαν να διαχειριστούν διασώστες του ΕΚΑΒ στον Βόλο, οι οποίοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν το πρωί της Πέμπτης (24/3) έφτασαν σε σπίτι μετά από τηλεφώνημα για πρώτες βοήθειες σε καρδιοπαθή ασθενή.
Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr, ο μεσήλικας είχε καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, στον αριθμό 166 και είχε ζητήσει επείγουσα βοήθεια, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα καρδιάς και ήθελε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Βόλου.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, όταν οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι, αντίκρυσαν έναν… υγιέστατο άνδρα, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δεν έβρισκε ταξί και ήθελε να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο του Βόλου επειδή είχε… πονόδοντο.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!