Εφιαλτικές στιγμές ζουν οι κάτοικοι της Μαριούπολης καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται στην Ουκρανία.
Εκρήξεις και βομβαρδισμοί ακούγονται συνεχώς με τους πολίτες να κρύβονται στα υπόγεια για να σωθούν. Στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 μίλησε μια ομογενής, κάτοικος της Μαριούπολης.
“Κάπου πολύ κοντά πέφτουν βόμβες. Ένα σχολείο καίγεται” ανέφερε η κυρία Αθηνά, εξηγώντας πως η ίδια έχει κρυφτεί στο μπάνιο του σπιτιού της σε μία προσπάθεια να προστατευθεί και να γλιτώσει τη ζωή της.
“Τώρα στην αυλή μου πέφτουν βόμβες. Μιλάμε για το τώρα. Οι Ρώσοι μας βομβαρδίζουν, σκοτώνουν τον πληθυσμό της Ουκρανίας. Οι βόμβες δεν ξεχωρίζουν αν είσαι Έλληνας, Ουκρανός ή Ρώσος” φώναζε η ίδια κλαίγοντας.
“Σταματήστε τον πόλεμο. Σταματήστε τον. Έχετε δύναμη” απηύθυνε δραματική έκκληση ανάμεσα σε λυγμούς, με τους παρουσιαστές να μην έχουν λόγια να της δώσουν μία απάντηση.
Σοκαρισμένοι όλοι στο πλατό, ζήτησαν να περάσουν σε διαφημίσεις
Πηγή
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!