Πρόστιμο 5.000 ευρώ επέβαλαν χθες αστυνομικοί σε καφέ – μπαρ στην Πιερία, στο πλαίσιο ελέγχων για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού.
Όπως διαπιστώθηκε εντός του καταστήματος βρίσκονταν πελάτης, ο οποίος εξυπηρετούνταν χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Στο κατάστημα επιβλήθηκε και 15ήμερο λουκέτο.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!