Την πολύ άσχημη κατάσταση με τ’ αδέσποτα που βιώνουν εδώ και 1,5 περίπου χρόνο οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Σφενδάμης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, κατέγραψε η κάμερα της Kapa News & Kapa WebTV σ’ ένα ρεπορτάζ που θα ταρακουνήσει την τοπική (και όχι μόνο) κοινωνία.
Οι μαρτυρίες των κατοίκων, του προέδρου, αλλά και οι απαντήσεις του εκπροσώπου του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το πλήρες ρεπορτάζ θα το βρείτε στην Kapa News και στην Kapa WebTV την Κυριακή 3 Απριλίου 2022.
Ένα μικρό δείγμα του ρεπορτάζ μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο:
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!