Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στην Πνευμονολογική κλινική.
Όπως φαίνεται στα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, πυκνοί καπνοί βγαίνουν από τα παράθυρα, ενώ ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο.
Η αγωνία είναι μεγάλη, καθώς στη συγκεκριμένη πτέρυγα νοσηλεύονται ασθενείς με κορονοϊό και με σοβαρά πνευμονολογικά προβλήματα.
Στο σημείο βρίσκονται αυτή τη στιγμή 30 πυροσβέστες και 11 οχήματα, ενώ έχει δοθεί εντολή εκκένωσης της πτέρυγας, σύμφωνα με το thesstoday.gr.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!