Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας έδωσε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, αποκαλύπτοντας πως ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να έχει κρατήσει ηχογραφημένες απειλές της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”, είπε χαρακτηριστικά: “Τον τελευταίο καιρό ο Μάνος έλεγε σε φιλικά του πρόσωπα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον απειλεί και τον τρομάζει η συμπεριφορά της. Δεν ξέρω αν έχει ενημερώσει την αστυνομία, αλλά ο Μάνος έχει κρατήσει ηχογραφημένα στοιχεία από τις απειλές της γυναίκας του”, και προσδιόρισε το γεγονός της περίοδο όπου ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι.
Όσο για την αποκάλυψη που είχε κάνει στο “Φως στο Τούνελ”, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε η Τζωρτζίνα να ταφεί μαζί με το τάμπλετ, η Αγγελική Νικολούλη είπε: “Κι εμένα μου είχε πει (η Ρούλα) ότι φοβόταν μη κλέψουν το τάμπλετ στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, γι’ αυτό και ρωτούσε για τις κάμερες.
Το τελευταίο 10μηνο η Τζωρτζίνα δεν μπορούσε να παίξει με το τάμπλετ, γιατί ήταν τετραπληγική. Στην κηδεία οι φίλοι θυμούνται ότι η Ρούλα επέμενε να βάλει το τάμπλετ στο φέρετρο και αντέδρασε ο άντρας της. Της είπε: Αντί να φέρεις ένα κουκλάκι, φέρνεις το τάμπλετ; Να φέρεις και ένα φορτιστή να θάψουμε;”.
Πηγή
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!