Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Κιλκίς με νεκροφόρα που ξέφυγε από το δρόμο και ανετράπη στην περιοχή της Δοϊράνης το βράδυ της Παρασκευής. Στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα που τραυματίστηκαν ελαφρά.
Η νεκροφόρα κινούνταν στο εθνικό οδικό δίκτυο Κιλκίς – Δοϊράνη, με κατεύθυνση προς το Κιλκίς. Σε μικρή απόσταση από τον κόμβο Δοϊράνης – Δροσάτου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr, το αυτοκίνητο ξέφυγε από το δρόμο, σύρθηκε στην τσιμεντένια άκρη μιας μικρής γέφυρας και αμέσως μετά ανετράπη μέσα στο παράπλευρο χαντάκι του δρόμου.
Από την ανατροπή και πρόσκρουση η νεκροφόρα καταστράφηκε εντελώς με το μπροστινό της μέρος να έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Τροχαία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική, για να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν τα δυο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.
Ο οδηγός της νεκροφόρας βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς σοβαρό τραυματισμό, ενώ ο συνοδηγός του μετά τον απεγκλωβισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, μετά τις επεμβάσεις που χρειάστηκαν στην Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο άτυχοι εργαζόμενοι του Γραφείου Τελετών είχαν μόλις ολοκληρώσει τις διαδικασίες της κηδείας και της ταφής που τους είχαν ανατεθεί σε οικισμό της λεκάνης Δοϊράνης και επέστρεφαν στην έδρα τους, στην πόλη του Κιλκίς.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!