HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τάκος με πικάντικο κοτόπουλο


Για μια μεξικάνικη βραδιά στο σπίτι
Υλικά
  • 2 φλ. τσαγιού τεμαχισμένο κοτόπουλο
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη ντομάτα
  • 1 λευκό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη
  • 1 κ. γλ. αλεσμένο κύμινο
  • 1 κονσέρβα πιπεριές τσιπότλε, ψιλοκομμένες
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 4 τορτίγιες καλαμποκιού
  • 2 αβοκάντο, κομμένα σε φέτες
Εκτέλεση
  1. Σε ένα μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι, ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
  2. Ρίξτε μέσα το κρεμμύδι και το αλάτι και σοτάρετε για 2 λεπτά.
  3. Προσθέστε τη ρίγανη, το κύμινο, την πιπεριά και το σκόρδο και σοτάρετε για 1 λεπτό.
  4. Προσθέστε τις θρυμματισμένες ντομάτες και το κοτόπουλο και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθεί ομοιόμορφα το κοτόπουλο και να ζεσταθεί το μείγμα.
  5. Αδειάστε το μείγμα κοτόπουλου σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος.
  6. Φρυγανίστε τις τορτίγιες στο τηγάνι, περίπου 3 λεπτά ανά πλευρά.
  7. Μοιράστε το μείγμα ομοιόμορφα στις τορτίγιες, προσθέστε από πάνω φέτες αβοκάντο και σερβίρετε.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια