HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Της επιτέθηκε σεξουαλικά ο γείτονάς της μπροστά στα μάτια της εγγονής της


Απίστευτη καταγγελία για σεξουαλική επίθεση, στα Σπάτα. Γυναίκα κατήγγειλε οτι ο γείτονας της, την ώρα που βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της, όρμησε πάνω της, άρχισε να την φιλά, να τη θωπεύει, να αυνανίζεται και να προσπαθεί να της σκίσει τα ρούχα για να τη βιάσει, μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής της.

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του «αρπακτικού» που της επιτέθηκε για να εκτονώσει πάνω του τα αρρωστημένα του ένστικτα και η υπόθεση εχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η επίθεση

Σύμφωνα με την καταγγελία της 49χρονης γυναίκας στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων – Αρτέμιδας, όλα έγιναν στις 17 Μαΐου. Το θύμα βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της στα Σπάτα, όταν ξαφνικά αισθάνεται ένα χέρι να την αρπάζει από πίσω.

Γυρίζοντας, βλέπει τον 69χρονο γείτονά της, ο οποίος με κινήσεις που θύμιζαν πεινασμένο ζώο, την έσφιξε στην αγκαλιά του και άρχισε να τη φιλάει στο στόμα. Παράλληλα της θώπευε το στήθος λέγοντας «Θα σου σκίσω τα ρούχα», περιγράφοντας ο, τι ακριβώς ήθελε να της κάνει, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις, την ίδια ώρα που είχε βάλει το ένα του χέρι μέσα στο παντελόνι και αυνανιζόταν.

Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, προσπαθούσε να ξεφύγει από τα νύχια του και τα κατάφερε, ενώ χθες μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων- Αρτέμιδας οπού κατήγγειλε το συμβάν, κατέθεσε μήνυση εναντίον του 69χρονου, λέγοντας μάλιστα πώς όσα της έκανε, έγιναν μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής της.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια