HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Παράνομη η επικύρωση της βαθμολογίας. Αγωγή κατά Λεουτσάκου


Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, αισθάνονται δικαιωμένοι για τις αποφάσεις της ΕΕΑ που ρίχνουν φώς στα …σκοτάδια που βύθισαν «κάποιοι» το ποδόσφαιρο της δεύτερης κατηγορίας της χώρας μας. 

 Υπάρχει πίστη στο στρατόπεδο του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας, ότι θα λάμψει η αλήθεια και θα αποδοθούν οι ευθύνες σε κάθε υπεύθυνο αυτού του σκανδάλου, που ξεφεύγει από το νομικό ποδοσφαιρικό πλαίσιο και καταλήγει σε μεθοδεύσεις που τραυματίζουν την αξιοπιστία του αθλήματος.

Στη λογική αυτή θα εξαντλήσει η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ κάθε νόμιμο δικαίωμα της για να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους τους εμπλεκομένους.

Επίσης θα κινηθεί νομικά κατά του προέδρου της λίγκας, κ. Λεουτσάκου για τον υπέρμετρο ζήλο να επικυρώσει την βαθμολογία του πρωταθλήματος γνωρίζοντας ότι εκκρεμεί η προσφυγή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ κατά του Απόλλωνα Πόντου.

Μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η επικύρωση της βαθμολογίας πρέπει να κριθεί απαράδεκτη και παράνομη, να μην ισχύσει η απόφαση που πάρθηκε στο Δ.Σ. της Παρασκευής (6/5) και να ορισθεί εκ νέου αφού πρώτα τελεσιδικήσουν όλες οι αποφάσεις των προσφυγών που εκκρεμούν.

Τέλος, θα πρέπει να τονισθεί ότι η παράβαση θα πρέπει να διαπιστωθεί κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, όχι του πρωταθλήματος που λήγει όταν τελειώνουν τα παιχνίδια. Η αγωνιστική περίοδος λήγει 30/6/2022.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αποτελεί εκπρόσωπο ενός ολόκληρου νομού. Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ «μάτωσε» οικονομικά, κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες για να καταφέρει να κερδίσει στο μέτωπο της καθαρότητας και της αξιοπιστίας, την ώρα που τα γεγονότα αποδεικνύουν πως άλλες ΠΑΕ, κινήθηκαν με μεθοδεύσεις και στηρίχθηκαν στις …δημόσιες σχέσεις τους. Έχουμε εμπιστοσύνη στο νόμο και τους εκπροσώπους του στη χώρα μας.

ΖΗΤΑΜΕ ΒΑΣΙΜΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ!


Με εκτίμηση

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια