Εύκολο και πεντανόστιμο ορεκτικό
Υλικά
- 20 μανιτάρια μεσαίου μεγέθους
- 1 κ. σ. βούτυρο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 4 φλ. τσαγιού φρέσκο σπανάκι
- 220 γρ. τυρί κρέμα
- Αλάτι, πιπέρι
- 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
- 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
- Αφαιρέστε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια, τοποθετήστε το πάνω μισό σε ένα ταψί και ψιλοκόψτε τους μίσχους.
- Σε ένα τηγάνι λιώστε το βούτυρο και προσθέστε τα κοτσάνια και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Ανακατέψτε και σοτάρετε για 2 λεπτά. Προσθέστε το σπανάκι και μαγειρέψτε μέχρι να μαραθεί.
- Προσθέστε το τυρί κρέμα, αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί κρέμα και να ενωθούν όλα καλά.
- Με ένα κουτάλι της σούπας γεμίστε τα μανιτάρια με το μείγμα του σπανακιού.
- Ανακατέψτε σε ένα μπολ την τριμμένη φρυγανιά και την παρμεζάνα και πασπαλίστε τα γεμιστά μανιτάρια.
- Ψήστε για 12-15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει το τυρί.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!