HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Διαμελίστηκε όταν έσκυψε να μαζέψει τα φάρμακα που πέταξε κατά λάθος


Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, ύστερα από τον φρικτό θάνατο που βρήκε ένας άνδρας γύρω στα 40, όταν διαμελίστηκε από ρομποτικό κάδο του δήμου.
Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άστεγο που μπορεί να έψαξε στον κάδο για κάτι φαγώσιμο, ωστόσο προέκυψαν νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με το evrosnews, ο άτυχος άνδρας πέταξε μια σακούλα με σκουπίδια στον κάδο, όμως κατά λάθος πέταξε μαζί και κάποια φάρμακα.

Όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη, χωρίς να αναλογιστεί ότι διέτρεχε μεγάλο κίνδυνο, προσπάθησε να σκύψει μέσα για να τα ψάξει και να τα πάρει πίσω.

Ωστόσο, αυτό που ακολούθησε ήταν μοιραίο. Η δύναμη με την οποία λειτουργεί ο ρομποτικός κάδος είχε σαν αποτέλεσμα να τον συνθλίψει και να τον διαμελίσει, φέρνοντάς του ακαριαίο θάνατο.

Λόγω του σκληρού θεάματος, οι πυροσβέστες και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, ήταν και εκείνοι συγκλονισμένοι αντικρύζοντας το διαμελισμένο σώμα που ανέσυραν. Γι’ αυτό και τοποθέτησαν ειδικό πανί στο σημείο, ώστε να μην είναι ορατό το σοκαριστικό θέαμα στον υπόλοιπο κόσμο που είχε μαζευτεί τριγύρω.

Τα συνεργεία της Πυροσβεστικής αρχικά και του δήμου στη συνέχεια, έψαξαν όλο το σύστημα του κάδου, είτε αναζητώντας κάποια στοιχεία για το τραγικό συμβάν, αλλά στη συνέχεια και για να καθαρίσουν το συγκεκριμένο σύστημα.

Στο σημείο βρέθηκε μάλιστα από την πρώτη στιγμή και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ηλίας Δαστερίδης, ενημερώνοντας συνέχεια τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, ο οποίος έτσι και αλλιώς έβλεπε όσα διαδραματίσθηκαν από το γραφείο του που βρίσκεται ακριβώς απέναντι.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια