Μετά την επιτυχή διάσωση του 76χρονου Ούγγρου ορειβάτη που είχε χαθεί στο Όλυμπο σήμερα το πρωί (διαβάστε εδώ), ένα ακόμη περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββατου (18/6/2022) στις 14:30 περίπου, που απασχόλησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Συγκεκριμένα, σε μια πενταμελής ομάδα Ισραηλινών που ξεκίνησαν την ανάβαση στον Όλυμπο, ένας εκ των συμμετεχόντων ένιωσε έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. Το σημείο που βρισκόταν εκείνη την ώρα η ομάδα των Ισραηλινών ήταν 1,5 χιλιόμετρο από την αρχή της διαδρομής, και συγκεκριμένα στο διεθνές μονοπάτι Ε4, λίγο πριν την δασική θέση «Πόρτες».
Ειδοποιήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχώρου που έσπευσε άμεσα στο σημείο με 3 οχήματα και 8 διασώστες πυροσβέστες. Ο Ισραηλινός μεταφέρθηκε στην είσοδο του φαραγγιού όπου τον περιμένουν ασθενοφόρο με νοσηλευτικό προσωπικό. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο καρδιακό επεισόδιο.
Δείτε ένα βίντεο από την μεταφορά του:
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!