HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φριχτό τέλος για πορνοστάρ: Βρέθηκε γυμνή και δεμένη σε δέντρο σε απομονωμένο δάσος (βιντεο)


Η γνωριμία με 33χρονο, τα μηνύματα και ο σοκαριστικός θάνατος

Μια πορνοστάρ από την Ιαπωνία βρέθηκε νεκρή νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Ήταν γυμνή και δεμένη σε ένα δέντρο σε ένα απομονωμένο δάσος, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.

Το πτώμα της Rina Arano εντοπίστηκε στις 14 Ιουνίου κοντά στη βίλα που ανήκει στον 33χρονο Hiroyuki Sampei, ο οποίος είχε συλληφθεί για την εξαφάνισή της, σύμφωνα με τους Japan Times. Η βρετανική Sun ανέφερε πως σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, «η Rina Arano ήταν δεμένη σε ένα δέντρο, χωρίς ρούχα και ήταν νεκρή σχεδόν δύο εβδομάδες».

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η Arano και ο Sampei γνωρίστηκαν σε έναν σταθμό τρένου στην περιοχή Ibaraki στις 5 Ιουνίου και άρχισαν να ανταλλάσσουν ιδιωτικά μηνύματα στο Twitter.

Η εξαφάνιση της Arano δηλώθηκε στις 8 Ιουνίου από την οικογένειά της.

Όταν ο Sampei παρέλαβε την Arano, οδήγησε μέχρι το σπίτι του στην περιοχή Hitachiota. Ο Sampei συνελήφθη ως ύποπτος για την απαγωγή της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Sampei ομολόγησε ότι πήρε τη γυναίκα στο εξοχικό του όμως αρνήθηκε ότι την ανάγκασε να παραμείνει εκεί. Είπε επίσης ότι της πέρασε χειροπέδες για σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που έγινε με τη συναίνεσή της.



Είπε ακόμη ότι δεν ήταν σίγουρος πού είχε πάει όταν έφυγε από το σπίτι του, παρόλο που το κινητό της βρέθηκε μέσα σε αυτό.

Στη σορό της άτυχης πορνοστάρ δεν βρέθηκαν εξωτερικά τραύματα και μια αυτοψία αναμένεται να καθορίζει την αιτία του θανάτου της.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια