HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Όταν ο Πέτσας προέτρεπε τους συνταξιούχους να μην κάνουν προσφυγή για τα αναδρομικά (βίντεο)


Τελικά, μόνο οι συνταξιούχοι που είχαν προσφύγει δικαστικά έως το τέλος Ιουλίου του 2020 θα μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από δώρα και επικουρικές συντάξεις για το 11μηνο από τον Ιούνιο 2015 έως τον Μάιο 2016, όπως αποφάσισε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Εκείνη την εποχή οι συνταξιούχοι έσπευδαν είτε ατομικά, είτε ομαδικά να καταθέσουν προσφυγή, προκειμένου να διασφαλίσουν τα ποσά που τους αναλογούσαν για το συγκεκριμένο 11μηνο.

Όμως ο Στέλιος Πέτσας, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, ως επίσημη φωνή της κυβέρνησης δηλαδή, τους παρότρυνε να μην προχωρήσουν σε προσφυγή, καθώς δεν χρειαζόταν.

«Θέλουμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους τους συνταξιούχους ότι δεν χρειάζεται ν’ ασκούν προσφυγές. Δεν χρειάζεται να τρέχουν σε δικηγόρους. Χρειάζεται μόνο να έχουν λίγη υπομονή, καθώς δεν τίθεται κανένα θέμα παραγραφής», είχε πει στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στις 16 Ιουλίου του 2020.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 18:20'' του βίντεο:



Εν ολίγοις, όσοι συνταξιούχοι τον άκουσαν σήμερα δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικήσουν δώρα και επικουρικές συντάξεις για το διάστημα από τον Ιούνιο του 2015 μέχρι τον Μάιο του 2016.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια