Ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο Τριτέκνων Πιερίας Όλυμπος,την Πρόεδρο κ. Κοΐδου Ζωή και την Αντιπρόεδρο κ Κουκιώτη Νίκη για την γενναιόδωρη προσφορά στο Σύλλογο μας, δυο Νεφελοποιητών (Ο νεφελοποιητής είναι μία συσκευή η οποία διευκολύνει τη χορήγηση των εισπνεόμενων φαρμάκων. Περιέχει ένα επιστόμιο καθώς και μία μάσκα προσώπου).
Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τους: Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου Δίου-Ολύμπου,κ. Καραλή Γεώργιο, για την παραχώρηση του φορτηγού για την μεταφορά των καπακιών,τον Πάτερ Αθανάσιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λεπτοκαρυάς Πιερίας,για την ανεκτίμητη βοήθειά του στην συλλογή των καπακιών,αλλά και σε όλους τους κατοίκους την Νότιας Πιερίας που βοήθησαν στην τεράστια αυτή προσπάθεια συλλογής καπακιών,με τα οποία ( καπάκια ) δόθηκε η δυνατότητα στον Σύλλογο Τριτέκνων Πιερίας να μας παραχωρήσει τους δύο Νεφελοποιητές.
Η σημαντική αυτή προσπάθεια ενισχύει το Κέντρο Υγείας και καλύπτει βασικές ανάγκες του.
Η χορήγηση νεφελοποιητών στο Κέντρο Υγείας θα στηρίξει την εύρυθμη λειτουργία του Παιδιατρικού τμήματος και του τμήματος των Επειγόντων.
Με την στήριξη των πολιτών του τόπου μας μπορούμε καλύτερα!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου









0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!