Μεγάλη συζήτηση άνοιξε ξανά στα social media με μια του ανάρτηση ο 23χρονος αθλητής - Τα σχόλια που έφερε η «πρόταση» για την σίτιση των αστέγων
Η μικρή ανάπαυλα του Στέφανου Τσιτσιπά μεταξύ των αγωνιστικών του υποχρεώσεων του έδωσε τον απαραίτητο χρόνο να ασχοληθεί με το Twitter προκαλώντας για ακόμη μία φορά αντιδράσεις με την τελευταία του τοποθέτηση.
Λίγο πριν την πρεμιέρα του Wimbledon ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του στο γρασίδι. Πλέον ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει τίτλους και στις τρεις επιφάνειες (χώμα, σκληρή, γρασίδι) και με τις εμφανίσεις του στη Μαγιόρκα έδειξε έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση του Wimbledon. Αυτός είναι ο 2ος τίτλος του στο 2022 αφού είχε κερδίσει και το Monte Carlo Masters. Ο Στέφανος ανεβαίνει μια θέση και επιστρέφει στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης.
Την κατάκτηση του τροπαίου στην Μαγιόρκα της Ισπανίας ακολούθησαν μερικές στιγμές χαλάρωσης. Όπως συνηθίζει όταν δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, έθεσε μια του σκέψη προς συζήτηση στο Twitter.
«Οι πόλεις και οι δήμοι θα πρέπει να φυτεύουν οπωροφόρα δέντρα σε δημόσιους χώρους για να βοηθήσουν στη σίτιση των αστέγων στους δρόμους», έγραψε ο Έλληνας πρωταθλητής στο twitter με αυτή του την ανάρτηση να μπαίνει στη μακρά «λίστα» με ποσταρίσματά του που έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.
Cities and municipalities should plant fruit trees in public to help feed the homeless on the streets.
— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) June 25, 2022
Στεφανε και αν τα νερατζια τους ειναι πικρά , ας τα κανουν γλυκο του κουταλιού ρε αδερφέ. Λύσεις υπάρχουν.https://t.co/R6z5vS8aDO
— Debt Junkie (@DebtJunkie) June 26, 2022
Ok. You new to this??? Bc when the uneaten, Unreachable fruit rots and falls… you gonna clean up? Do something about the rats? Worms?? …. 🤦♀️🤔(congrats on Mallorca, BTW)
— lori ford (@CubbydukeFord) June 25, 2022
Stef, this could be seen as trivialising homelessness. I'm sure that's not your intention, but...
— Lyn Knott (@lyn_knott) June 25, 2022
Γιατί όχι σιτάρι και καλαμπόκι στην πλατεία Συντάγματος. Ίσως ιχθυοκαλλιέργειες τσιπούρας στα σιντριβάνια.
— Troll_Face35 (@Kostas99939457) June 26, 2022
Το νο1 προβλημα του άστεγου ειναι η στέγη.
— Yoko τσόκο (@kutsavaki) June 26, 2022
Αν θες να σώσεις τους άστεγους αγόρασε κανένα κλειστο ξενοδοχείο (υπαρχουν πολλα) και κανε το ξενώνα.
Τι, οχι?!
Οποτε μείνε στο τένις.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!