HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας αποχώρησε από την υπεράσπιση της 33χρονης


Η Ρούλα Πισπιρίγκου μένει μόνο με τον δικηγόρο Όθων Παπαδόπουλο στο πλευρό της. Ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί λίγες μέρες πριν η 33χρονη κληθεί για κατάθεση…

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καλείται να οργανώσει τη στρατηγική της, αποκλειστικά με τον δικηγόρο Όθων Παπαδόπουλο. Ο δεύτερος δικηγόρος που είχε, Κωνσταντίνος Ζάρδας, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την υπεράσπισή της. Σε ανακοίνωσή του τονίζει, πως αυτό συμβαίνει επειδή έληξε η ανάκριση. Ο ίδιος είχε διοριστεί από την 18η Τακτική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, όταν η 33χρονη είχε μείνει χωρίς δικηγόρο, στις αρχές του περασμένου Απρίλη.

Αποχωρεί από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας, ο οποίος μαζί με τον Όθωνα Παπαδόπουλο, σήκωσαν το βάρος της υπόθεσης με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Ο κ. Ζάρδας ενημερώνει ότι δεν βρίσκεται πλέον στην υπεράσπιση της κατηγορουμένης η οποία ήδη κλήθηκε ως ύποπτη για τις δολοφονίες και των άλλων δυο παιδιών της.

Η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Ζάρδα έχει ως εξής:  «Σας ενημερώνω ότι δεν εκπροσωπώ πλέον την κα Σωτηρία Πισπιρίγκου, στην υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως της πρωτότοκης θυγατέρας της (Τζωρτζίνας), για την οποία είχα διοριστεί ως συνήγορός της από την κα 18η Τακτική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, καθώς επήλθε το πέρας της ανακρίσεως και έληξε αυτοδίκαια ο ανωτέρω διορισμός μου.

Για την, δε, νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως των άλλων δύο παιδιών της (Μαλένας και Ίριδας), για την οποία διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σας ενημερώνω ομοίως –προς άρση κάθε συγχύσεως- ότι δεν εκπροσωπώ την κα Πισπιρίγκου.  Σας ευχαριστώ για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας.»

Αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας. Η 33χρονη αρνείται τα πάντα και μιλάει για μια σκευωρία που στήθηκε σε βάρος της. Αμφισβητεί τα στοιχεία της δικογραφίας και υποστηρίζει πως ήταν μια μάνα που όχι μόνο δεν έκανε κακό στα παιδιά της, αλλά ούτε καν σκέφτηκε να τα βλάψει όπως τονίζει.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια