HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Στην Κατερίνη πάει το βραβείο για την πιο…περίεργη παραγγελία καφέ στην Ελλάδα: Ζήτησε 7 σιρόπια, 2 γάλατα και σαντιγί


Κατά καιρούς τα καταστήματα εστίασης, λαμβάνουν διάφορες κουφές παραγγελίες από πελάτες, με κάπως ιδιαίτερα γούστα.

Ελάχιστες όμως μπορούν να φτάσουν σε αυτή που αναδημοσίευσε η σελίδα στο Facebook «Διανομείς της Ελλάδας», η οποία έγινε χθες στην Κατερίνη.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, εκτός από τα 4 νερά και την μπαγκέτα, περιλάμβανε, 4 καφέδες και 1 σοκολάτα, εκ των οποίων μόνο ο ένας καφές μπορεί να χαρακτηριστεί φυσιολογικός. Όλα τα άλλα ήταν τρελά, καθώς η παραγγελία είχε τα… πάντα.

Ο πρώτος κατά σειρά έπρεπε να είχε σιρόπια καραμέλα, βανίλια, σοκολάτα, φράουλα, μπανάνα και σαντιγί, ο δεύτερος καραμέλα, φουντούκι, σοκολάτα και σαντιγί, ενώ η σοκολάτα περιορίστηκε σε βανίλια, φράουλα, μπανάνα και σαντιγί.

Την παράσταση όμως έκλεψε ο τελευταίος, ο οποίος έπρεπε να έχει δύο διαφορετικά είδη γάλακτος (φρέσκο και εβαπορέ), 7 σιρόπια (καραμέλα, φουντούκι, βανίλια, σοκολάτα, φράουλα, μπανάνα και καρύδα), κανέλα, τρούφα, σκόνη σοκολάτας και σαντιγί.

Πραγματικά, αν η παραγγελία είναι πραγματική και δεν ήταν φάρσα, είναι απορίας άξιο πως αυτοί που παρήγγειλαν τα παραπάνω, κατάφεραν να τα πιουν.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια