HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο αν. Υπουργός Οικονομικών στο Δημαρχείο Κατερίνης


Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκε σήμερα το Δήμο Κατερίνης, όπου είχε συνάντηση με το δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο αν. Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλης Σπανάκης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η αύξηση του ενεργειακού κόστους και στο Δήμο Κατερίνης, ενώ ο κ. Κουκοδήμος αναφέρθηκε εκτενώς στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Δήμος για τη μείωσή του. Όπως είπε ο δήμαρχος, έχουν αναληφθεί πρωτοβουλίες με μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, αφού αυτήν την εποχή το ενεργειακό κόστος είναι το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση.

Από την πλευρά του ο αν. Οικονομικών, ευχαρίστησε το δήμαρχο για την υποδοχή και την ενημέρωση και αναφέρθηκε στις πολιτικές της κυβέρνησης για τη στήριξη των δήμων, καθώς και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Ο κ. Σκυλακάκης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον αγροτικό τομέα και την τουριστική κίνηση στο Δήμο Κατερίνης, καθώς και στο εάν υπάρχει ενδιαφέρον για ιδιωτικές επενδύσεις στη περιοχή μας.

Για χρήσιμη συνάντηση, η οποία καταδεικνύει το ουσιαστικό ενδιαφέρον της κυβέρνησης για το Δήμο Κατερίνης και την αυτοδιοίκηση, έκανε λόγο ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Η συνάντηση, ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια