HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θέμης Αδαμαντίδης: «Με κλώτσησε γιατί πίστευε ότι φλέρταρα με τον ταξιτζή», λέει η σύντροφός του


Η Βαρβάρα Κίρκη μίλησε για τη σχέση της με τον τραγουδιστή - «Βγήκα από το αμάξι για να μιλήσω γιατί μου είχε μαγνητοφωνάκια παντού, με παρακολουθούσε» - Στον εισαγγελέα αυτή την ώρα ο τραγουδιστής

Στον εισαγγελέα βρίσκεται αυτή την ώρα ο Θέμης Αδαμαντίδης καθώς η σύντροφός του προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του για ξυλοδαρμό. 

Η Βαρβάρα Κίρκη μίλησε για τη σχέση της με τον τραγουδιστή στο MEGA. Όπως αναφέρει, βρισκόταν μαζί του καθημερινά και ο ίδιος της φερόταν άσχημα. «Είναι άσχημο να έχουν συμβεί όλα αυτά από έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ» δήλωσε η ίδια κάνοντας λόγο για υπερβολική ζήλεια από μεριάς του Θέμη Αδαμαντίδη.

Περιγράφοντας το περιστατικό, η σύντροφος του τραγουδιστής αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ήμασταν έξω από τον χώρο με τα τυχερά παιχνίδια, εκείνος μπαίνει και εγώ κάθομαι στο αυτοκίνητό του. Ήμουν δύο ώρες απ’ έξω και τον περίμενα γιατί ήμασταν ήδη τσακωμένοι. Όταν εκείνος μπήκε στο μαγαζί, εγώ βγήκα από το αμάξι για να μιλήσω γιατί μου είχε μαγνητοφωνάκια παντού, με παρακολουθούσε».




Η ίδια υποστηρίζει πως μόλις ο Θέμης Αδαμαντίδης την είδε να μιλάει, βγήκε έξω εξαγριωμένος και άρχισε να τη βρίζει και να την χτυπά. «Μου έδωσε μια κλωτσιά και με έπιασε από το μαλλί γιατί πίστευε ότι φλέρταρα με τον ταξιτζή που ήταν απ’ έξω από το μαγαζί» είπε.

Στη συνέχεια, μπήκαν μαζί στο αυτοκίνητο, όπου ο τραγουδιστής συνέχισε να τη βρίζει και έπειτα όταν επέστρεψαν σπίτι του, εκείνη μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε.

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας

Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας σχετικά με την καταγγελία σημείωσε: «Ήρθα με την καταγγέλλουσα χθες πρώτη φορά σε επαφή και ξέρω ότι υπάρχει ένα βίντεο που έχει καταγράψει τι έχει συμβεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις λέμε συνέχεια ότι μία γυναίκα, δήθεν την βίασαν, δήθεν την χτύπησαν δήθεν το ένα ή το άλλο, αυτά είναι ντροπή και κάποια στιγμή περνάμε τα όρια. Υπήρχαν και άλλα περιστατικά βίας στο παρελθόν, δεν είναι το πρώτο και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και γι’ αυτά. Έχω φωτογραφία της κυρίας ότι είναι πάρα πολύ χτυπημένη. Προς το παρόν δεν έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή», ανέφερε αρχικά ο κ. Λύτρας.



«Ποιο είναι το θέμα… Ότι πρέπει να μπούμε σε μία λογική ότι μία γυναίκα χτυπήθηκε μόνη της και πήγε και το κατήγγειλε; Για ποιόν λόγο να το κάνει; Έχει μάρτυρες και το βίντεο που αποδεικνύει τι συνέβη. Η μήνυση είναι ψευδέστατη, δεν υπάρχει έγκλημα, δεν του πήρε ποτέ χρήματα η κυρία του Θέμη Αδαμαντίδη. Η κυρία είναι σπίτι της δεν κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο, δεν την έχει αναζητήσει κάποιος», πρόσθεσε ο δικηγόρος της.


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια