HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Γιατί έφυγε απογοητευμένος από εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο


Ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Στέλιος Κυμπουρόπουλος, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από εκδήλωση προς τιμήν Ουκρανών πολιτών στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου καθώς, όπως ανέφερε το βράδυ της Παρασκευής (15/07), δεν υπήρχε πρόσβαση για ΑΜΕΑ παρά μόνο σκάλες.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έγραψε: «Σήμερα γύρισα πολύ στενοχωρημένος σπίτι μου... Ήμουν καλεσμένος σε μια επίσημη εκδήλωση, όχι κομματική, θα το έλεγα πολιτιστική - κοινωνική καλύτερα και μόλις έφτασα, αντίκρισα το θέαμα που πάντα με φοβίζει... Μια είσοδο με αρκετά σκαλιά! Το εμπόδιο της συμμετοχής μου ήταν εκεί! Το εμπόδιο της κοινωνικότητάς μου ήταν μπροστά μου!».


Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν μόνο εγώ σε αυτό το σημείο, ήμασταν όλοι οι χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου που αναζητούμε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε από οποιοδήποτε αξίωμα στη ζωή! Τελικά, την άφησα πίσω μου την εκδήλωση απογοητευμένος, αλλά αν δεν δηλώσουμε στην κοινωνία τι είναι αυτό που μας ενοχλεί για να ζήσουμε καλύτερα, πώς τελικά θα την αλλάξουμε;».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια