HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: “Μου είπε θα σκοτώσει τη μάνα μας και μετά εμένα” λέει ο αδερφός του δράστη


Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινότητα του Ξηροχωρίου Θεσσαλονίκης από την άγρια δολοφονία μίας 84χρονης από τον 59χρονο γιο της.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντόπισε ο άλλος γιος της και αδερφός του δράστη, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομίας. Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ανέφερε πως ο δράστης είχε προαναγγείλει το φρικτό έγκλημα, ενώ είχε απειλήσει και τον ίδιο.

«Μου είπε θα σκοτώσει τη μάνα μας και μετά εμένα», λέει σοκαρισμένος ο άνθρωπος που βρήκε δολοφονημένη τη μητέρα του από τα χέρια του αδελφού του.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε, τη μητέρα τους την κοιτούσε τόσο εκείνος όσο και ο αδερφός του που της αφαίρεσε τη ζωή. Όπως μάλιστα δήλωσε, η απόφασή του να φύγει για λίγο από το σπίτι προκειμένου να της αγοράσει φαγητό, αποδείχθηκε μοιραία.

«Την κοιτούσε και αυτός, την κοιτούσα και εγώ. Λέω ας πάω να της πάρω ένα σάντουιτς να την ταΐσω. Μετά από μισή ώρα την “καθάρισε”»,  είπε στους δημοσιογράφους.

Όπως ανέφερε ο αδερφός του δράστη, ο μητροκτόνος είχε εξάρτηση από το αλκοόλ ενώ ήταν συχνές οι εντάσεις και οι εξάρσεις βίας προς την ανήμπορη μητέρα του.



Ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική – Δημιουργούσε προβλήματα στο χωριο

Στο παρελθόν ο μητροκτόνος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, κάτι που επιβεβαίωσε και ο αδερφός του. Σύμφωνα ωστόσο με τους κατοίκους της περιοχής, όταν τελικά βγήκε, δεν ακολούθησε ποτέ τη φαρμακευτική αγωγή που του έδωσαν οι γιατροί.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι του χωριού, ο 59χρονος δράστης ήταν γνωστός στην περιοχή αφού δημιουργούσε συχνά προβλήματα, λόγω και της εξάρτησής του από το ποτό. Σημειώνουν δε πως σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε να καλέσουν την Αστυνομία προκειμένου να συνετιστεί.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια