HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Οι εικόνες στο βίντεο είναι σκληρές! - Καρχαρίας κατασπάραξε τουρίστρια μπροστά στα μάτια λουόμενων (βιντεο)


Τραγικό τέλος βρήκε μια τουρίστρια σε τουριστικό θέρετρο της Αιγύπτου, όταν καρχαρίας της επιτέθηκε και της έκοψε το χέρι και το πόδι.

Η 68χρονη τουρίστρια από την Αυστρία κολυμπούσε απεγνωσμένα προς την ακτή μετά την επίθεση του καρχαρία μπροστά στους τρομοκρατημένους παραθεριστές στο Σαρμ Ελ Σέιχ στην Ερυθρά Θάλασσα, όπου σημειώνονται σχετικά συχνά τέτοια περιστατικά, αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη διακομιδή της σε νοσοκομείο.

Ρώσοι τουρίστες, που κατέγραψαν τη σκηνή, διαμαρτύρονταν για την απουσία ναυαγοσωστών και διασωστών. Ωστόσο, ουδείς από το πλήθος των λουόμενων, έσπευσε στη θάλασσα για να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα. Δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ, ωστόσο, αναφέρουν ότι μολονότι άλλοι τουρίστες έτρεξαν να βγουν από το νερό, προσπάθησαν να αποσπάσουν την προσοχή του καρχαρία από το θύμα του.

Προσοχή! Οι εικόνες στο βίντεο είναι σκληρές!



Το τραγικό συμβάν έγινε στο δημοφιλή κόλπο Σαλ Χασίς, κοντά στο Σαρμ Ελ Σέιχ. Η 68χρονη ήταν παντρεμένη με Αιγύπτιο και ζούσε μαζί του στη χώρα.

Ρώσοι λουόμενοι που παρακολούθησαν έντρομοι την επίθεση του καρχαρία, διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε χάσει το χέρι της:

-«Βγαίνει ο κόσμος από τη θάλασσα»

-«Δεν υπάρχει ασθενοφόρο, κανείς να τη βοηθήσει»

-«Έχασε το χέρι της μέχρι τον αγκώνα»

– «Ο καρχαρίας την άρπαξε και τη στριφογύριζε», ακούγονται να λένε κάποιοι εξ’ αυτών σε ένα από τα βίντεο.

Μετά τη χθεσινή επίθεση του καρχαρία οι τοπικές Αρχές απαγόρευσαν για τρεις μέρες το κολύμπι, τις καταδύσεις και το ψάρεμα στη γύρω περιοχή.



Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια