HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ακυρώνεται η συναυλία της Εστίας Πιερίδων Μουσών στην Πύδνα την πανσέληνο του Αυγούστου στις 12/8/22 - Διαβάστε τον λόγο...


Με λύπη και αισθήματα απογοήτευσης σας ενημερώνουμε ότι η καθιερωμένη επί σειρά ετών συναυλία της Εστίας Πιερίδων Μουσών στην Πύδνα την πανσέληνο του Αυγούστου στις 12/8/22, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος.

Το ΔΣ της ΕΠΜ κατέβαλε φιλότιμες και επίμονες προσπάθειες έτσι ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Δυστυχώς όμως αυτές δεν έτυχαν της απαιτούμενης ανταπόκρισης με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην ακύρωση της καταξιωμένης αυτής συναυλίας υπό την αιγίδα της Εστίας Πιερίδων Μουσών.

Ζητούμε συγνώμη από το φιλόμουσο κοινό του νομού μας και δεσμευόμαστε να το αποζημιώσουμε σε μια από τις επόμενες εκδηλώσεις μας.

Το Δ.Σ. της Εστίας Πιερίδων Μουσών


Με δεύτερη επιστολή Το Δ.Σ. της Εστίας Πιερίδων Μουσών ευχαριστεί τον Δήμο Πύδνας και δίνει περεταίρω εξηγήσεις σχετικά με την ακύρωσή της εκδήλωσης, ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο της επιστολής.

 Ευχαριστήρια επιστολή 

     Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πύδνας για την καθόλα άριστη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε πάντα στην διοργάνωση της Αυγουστιάτικης συναυλίας στην αρχαία Πύδνα που διοργάνωνε ο σύλλογός μας Εστία Πιερίδων Μουσών μαζί με το ΟΡΦΕΟ. Δυστυχώς όμως για φέτος, λόγω καθυστερήσεων που οφείλονται αποκλειστικά στο σύλλογό μας, δεν κατέστη δυνατό να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την έγκαιρη προετοιμασία της εκδήλωσης. Ζητούμε συγγνώμη  από τον δήμο Πύδνας και τον δήμαρχο κ. Αναστάσιο Μανώλα και δεσμευόμαστε να σας αποζημιώσουμε σε μια επόμενη εκδήλωση, συνεχίζοντας έτσι την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Μ.
 

 Η Πρόεδρος                                                          H   Γ. Γραμματέας

 

Τζιτζιλή Στέλλα                                                      Παπαδοπούλου Παναγιώτα

 

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια