HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Αναζητείται από τις Αρχές ο 20χρονος σύντροφός της


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τη σύλληψη του συντρόφου της 17χρονης στο Περιστέρι που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα από τη μητέρα και την αδερφή της. Βασικός ύποπτος φαίνεται να είναι ο Πακιστανικής καταγωγής, 21χρονο σύντροφό της.

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή που καταγγέλθηκε η δολοφονία της ανήλικης κοπέλας, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου που πιθανολογείται ότι βρισκόταν μαζί της την ώρα του θανάτου. O αλλοδαπός φίλος της, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε και κλειδί του σπιτιού κι έτσι φαίνεται πως εκμεταλεύτηκε το χρονικό διάστημα να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει. Ο εντοπισμός της νεκρής κοπέλας έγινε αρκετή ώρα μετά, όταν επέστρεψαν σε αυτό η αδερφή και η μητέρα της.

«Έμαθα τα νέα από την τηλεόραση»

Εν τω μεταξύ, σε σοκ βρίσκεται και ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ο οποίος έμαθε τα τραγικά νέα για τον θάνατο της κόρης του από την τηλεόραση.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον ίδιο, έλαβε στο κκινητό του ένα γραπτό μήνυμα από την άλλη κόρη του, στο οποίο του έλεγε και εκείνη για το χαμό της.

«Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή η κόρη και έγραψε "Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι'', ο σύντροφός της. Εγώ σοκαρίστηκα», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ερωτηθείς σχετκά, ανέφερε ότι η κόρη του δεν είχε κάνει ποτέ παράπονο από τη σχέση που διατηρούσε με τον 20χρονο. «Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη», είπε και κατέληξε λέγοντας «Θρηνούμε, είμαστε όλοι συγκλονισμένοι».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια