HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έγκλημα στο Περιστέρι: Έκλεισε τη μύτη και το στόμα της 17χρονης, χρησιμοποίησε και πανάκι ο Πακιστανός


Χρησιμοποιώντας και τα δύο του χέρια και ένα μικρό κομμάτι υφάσματος, ο Σάνι ο Πακιστανός «πήρε» με μαρτυρικό τρόπο τη ζωή της 17χρονης Νικολέτας, το βράδυ της Δευτέρας στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση του κ. Γιώργου Ντιλέρνια και όπως αναφέρει στο πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα τόσο της νεκροψίας όσο και της νεκροτομής, ο Πακιστανός φέρεται να χρησιμοποίησε τα χέρια του, για να πνίξει την 17χρονη φίλη του. Με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι και μάλιστα, άφησε σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές στο πρόσωπό της αριστερά και με το δεξί της έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα.

Στο σώμα της, εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις.

Την ίδια ώρα, ομοεθνείς από το περιβάλλον του Σάνι, έχουν έρθει σε επαφή με γνωστό ποινικολόγο των Αθηνών, προκειμένου να παραδοθεί στις διωκτικές αρχές. Ωστόσο, ο δικηγόρος δεν έχει ακόμη δει τον Πακιστανό, για τον οποίο οι δικοί του λένε ότι από χθες έχει «λουφάξει» κάπου στα βόρεια προάστια.

Αυτό, δε, που φέρεται ότι θα ισχυριστεί, είναι ότι είχε ένα άγριο επεισόδιο με την ανήλικη κοπέλα και το έγκλημα το διέπραξε εν βρασμώ ψυχής.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια