HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φέτα ψητή µε ντοµάτα και ρίγανη


Φέτα ψητή µε ντοµάτα και ρίγανη
Υλικά

Μερίδες: 4

ε.π. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, σε φέτες
1 καλή πρέζα µπούκοβο
800 γρ. ντοµάτες ποµοντόρια, χωρίς φλούδα, ψιλοκοµµένες
1 µικρή χούφτα φυλλαράκια φρέσκια ρίγανη, ψιλοκοµµένα
400 γρ. φέτα, σπασµένη σε κοµµάτια
αλάτι
τραγανό ζεστό ψωµί για το σερβίρισµα

Φτιάχνουμε την αγαπημένη φέτα ψητή µε ντοµάτα και ρίγανη και συνοδεύουμε τα φαγητά μας. Ωραίο μεζεδάκι για την παρέα.

Διαδικασία

Βήμα 1
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουµε 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο σε µέτρια φωτιά και σοτάρουµε το σκόρδο για 1΄.

Βήμα 2
Προσθέτουµε το µπούκοβο και τις ντοµάτες και σιγοβράζουµε σε χαµηλή
φωτιά για 25΄ µέχρι να συµπυκνωθεί η σάλτσα. Αλατίζουµε και ανακατεύουµε µέσα τη ρίγανη.

Βήμα 3
Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 200°C στον αέρα. Ρίχνουµε τη φέτα σε ένα πυρίµαχο ταψάκι, καλύπτουµε µε τη σάλτσα και ψήνουµε για 20΄. Σερβίρουµε αµέσως µε τραγανό ψωµί.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια