HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας – Το δυνατό χαρτί του Βελόπουλου στην Πιερία


Δεν γνωρίζω (όπως σχεδόν κανείς σ’ αυτή την χώρα μέχρι στιγμής) για το αν θα γίνουν πρόωρα οι εθνικές εκλογές ή στην ώρα τους, ωστόσο αυτό που βλέπω μαζί με σας είναι η έντονη κινητικότητα των βουλευτών και πολιτευτών της Πιερίας.

Δεν υπάρχει εκδήλωση που να μην έχουν εμφανιστεί, και απ΄ ότι βλέπω αυτό θα συνεχίσει και μέσα στον χειμώνα. Εκείνος όμως που μου έκανε εντύπωση είναι ο γνωστός Κατερινιώτης  παιδίατρος Απόστολος Ζέρβας, ο οποίος διακριτικά μεν, ανελλιπώς δε, είναι πανταχού παρών. 

Για να μην μιλήσω για την παρουσία του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λαλίστατος και πολυγραφότατος, με αδιαπραγμάτευτες απόψεις γύρω από την δημοκρατία και την υγεία.

Αυτές (οι απόψεις του δηλαδή), άλλωστε είναι η αιτία που είναι περιζήτητος συνομιλητής σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι έγκριτα sites πανελλήνιου ενδιαφέροντος φιλοξενούν κατά καιρούς τα’ άρθρα και τις απόψεις του.

Τα 40 και πλέον χρόνια του κ. Ζέρβα προσφοράς στην ιατρική και τους συνανθρώπους του εξηγούν την αγάπη που εισπράττει από τους συμπολίτες του.  Κατά την διάρκεια της πανδημίας, λένε οι πληροφορίες μας, βοήθησε αφιλοκερδώς πολλούς συμπολίτες μας. 

Ο κ. Ζέρβας έχει συγκεκριμένες απόψεις για τις έννοιες της δημοκρατίας, της υγείας, της πατρίδας και της αξιοκρατίας που δεν τις διαπραγματεύεται επ’ ουδενί.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ακριβώς αυτά τα προσόντα εκτιμήθηκαν από τον πρόεδρο της «Ελληνικής λύσης», κ. Βελόπουλο και γι’ αυτό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κοσμεί το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Πιερία στις επόμενες εθνικές εκλογές, διεκδικώντας με σοβαρές πιθανότητες τη μία από τις 4 έδρες της Πιερίας.

Ο κ. Ζέρβας δεν μπήκε σήμερα στην πολιτική, αφού υπήρξε Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, και επομένως την γνωρίζει πολύ καλά.

Εμείς του ευχόμαστε καλό και τίμιο αγώνα, και καλή επιτυχία!

--------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.


Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Κατερίνη: Πολύ παρασκήνιο από τώρα και έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας… Που να φτάσουμε και στην τελική ευθεία!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ| Kουΐζ: Who is who? Βρείτε τα πρόσωπα και… (φωτογραφία)

Αμοιρίδης επι δύο(2) σε μια ανάρτηση με νόημα: «ΑΑ ερχομαcte….»

Περι δημοσκοπήσεων ο… λόγος! Τί είναι νόμιμο και τι είναι ύποπτο; Πως ξεχωρίσουμε την αλήθεια;

Γιάννης Κουρνούτης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη δική του, και μάλιστα πολύ δυνατή πρόταση, για τον Δήμο Κατερίνης…»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια