HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: «Άδειασε» τον δράστη ο αδερφός του


Τον χαρακτήρα του 22χρονου που ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης συντρόφου του Νικολέττας, στο Περιστέρι, περιέγραψε στην κατάθεσή του στις Αρχές ο αδερφός του.

Ο αδερφός του κατηγορούμενου φέρεται να είπε ότι ήταν αδιάφορος για την οικογένειά του και ότι του ζήτησε χρήματα για να πάει στη Θεσσαλονίκη, ενώ όταν τον ρώτησε για τη Νικολέττα, είπε ότι θα τον ακολουθούσε και εκείνη αργότερα

«Ο Σάνι δεν είναι καλό παιδί, δεν πάει στη δουλειά, πίνει μπύρες και τσιγάρα και δεν στέλνει λεφτά στην οικογένειά μας στο Πακιστάν. Την ημέρα εκείνη στις 17:30 βρήκα τον Σάνι έξω από το σπίτι να κρατά μια βαλίτσα. Μου ζήτησε 100 ευρώ και μου είπε ότι θα πάει στη Θεσσαλονίκη, γιατί είχε βρει μια δουλειά σε ένα χωριό εκεί. Τον ρώτησα που είναι η Νικολέττα και μου είπε ότι θα πήγαινε κι εκείνη μαζί του», φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή του στις Αρχές ο αδερφός του Πακιστανού, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Προφυλακιστέος ο 22χρονος για τη δολοφονία της 17χρονης

Με σύμφωνη γνώμη της 25ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος κρίθηκε την Τρίτη προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του, περιέγραψε τη γνωριμία του με τη νεαρή κοπέλα και επιχείρησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του λέγοντας πως όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός καυγά, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε είχε και θρησκευτικό υπόβαθρο. «Η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχει μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ» φέρεται να είπε στην απολογία του στην ανακρίτρια.

Ο κατηγορούμενος περιέγραψε ότι το απόγευμα της 1ης Αυγούστου 2022 ξύπνησε τη Νικολέτα στις 5:30 για να πάει για δουλειά. Μάλιστα όπως είπε σκέφτονταν να παντρευτούν και να κάνουν τον γάμο στην Ιταλία.

«Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλίδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα "ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη", μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδρά. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξα νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε» υποστήριξε στην απολογία του, κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος.

Ο νεαρός μάλιστα φέρεται να ανέφερε ότι ντρέπεται να κοιτάξει τη μάνα της Νικολέτας στα μάτια και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του. Ο κατηγορούμενος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, αρνήθηκε ότι ζήλευε την Νικολέτα ενώ ανέφερε πως το διαμέρισμα στο Περιστέρι το είχε βρει εκείνος και πλήρωναν το ενοίκιο μισό-μισό με τη μητέρα της 17χρονης. Για τα διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας που είχε δηλώσει στις ελληνικές αρχές ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι ήταν λάθος των αστυνομικών που τα σημείωναν.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον κατηγορούμενο παραιτήθηκε και διορίστηκε αυτεπαγγέλτως νέα συνήγορος παρουσία της οποίας απολογήθηκε στην 25η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια