Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει τις τεχνικές παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των καταστροφών και των βλαβών καταστρώματος οδού στον Άγιο Δημήτριο του Δήμου Κατερίνης, στο πλαίσιο του έργου “”Επείγουσες εργασίες για αποκατάσταση βλαβών καταστρώματος οδού σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας στα όρια του Νομού Πιερίας”, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) στη ΣΑΕΠ 808 του έργου με κωδικό 2020ΕΠ80800000.
Οι εργασίες που πραγματοποιούνται αφορούν σε ζημιές από τις έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες που σημειώνονται στην περιοχή μας και περιλαμβάνουν σωστικές ενέργειες, όπως αποκατάσταση του οδοστρώματος, και ποικίλα τεχνικά έργα αποκατάστασης πρανών.
Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θεωρεί υψίστης σημασίας προτεραιότητα την ασφαλή διέλευση των οχημάτων του οδικού δικτύου της αρμοδιότητάς της με γνώμονα της ασφάλεια όλων των πολιτών της Πιερίας, αλλά και των διερχομένων οχημάτων της ευρύτερης περιοχής που εξυπηρετούνται από το οδικό μας δίκτυο
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!