HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Καλό μήνα!!! Ανέξοδη και ανεύθυνη πολιτική; Οι πολίτες στο τέλος λένε όχι στους τσαρλατάνους


Όχι. Δεν φταίνε οι καύσωνες. Δεν φταίει η ακρίβεια. Δεν φταίει ο πόλεμος. Δεν φταίει τίποτα απ’ όλα αυτά, για το γεγονός ότι ο κόσμος έχει «ψιλοσαλτάρει». Φταίνε όλα μαζί και από λίγο.

Βάλε τώρα και τον κάθε λογής τσαρλατάνο που νομίζει ότι είναι opinion maker (και ας γελάει ο κόσμος μαζί του), τι νομίζετε; Πολύ θέλει ο άνθρωπος;

Υπάρχει φάρμακο για θεραπεία;

Φυσικά υπάρχει. Η αποτοξίνωση. Δοκιμάστε την… Κάντε την αυτό το μήνα, από σήμερα κιόλας που είναι πρώτη του Αυγούστου. Πως; Σταματήστε ν’ ασχολείστε με τα ΜΜΕ. Ασχοληθείτε με τα μπάνια σας, αναζητήστε την ηρεμία σας, κλείστε κινητά, υπολογιστές και ότι άλλο τοξικό σας καταστρέφει την ημέρα συνήθως, και αναζητήστε την ησυχία και την ηρεμία.

Απολαύστε τον καφέ σας δίπλα στην ακρογιαλιά, με τους ήχους του νερού και των γλάρων να «παίζουν» μουσική εναλλάξ στ’ αυτιά σας. Αν είστε του βουνού, τότε απολαύστε τον καφέ σας κάτω από ένα δένδρο, αλλά αυτή την φορά με τους ήχους των πουλιών, του ανέμου και του δάσους να χαϊδεύουν τα’ αυτιά σας.

Προσπαθήστε να ΜΗΝ ανοίξετε ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ όλη τη μέρα. Ούτε τηλεόραση, ούτε ραδιόφωνο, ούτε κινητό, τάμπλετ ή υπολογιστή. Κλείστε γενικά το ίντερνετ, ή αν κάνετε απόδραση από την καθημερινότητα, προσπαθήστε εκεί που θα πάτε να ΜΗΝ υπάρχει ίντερνετ. Έτσι θ’ αποφύγετε και τον πειρασμό.

Κάντε το για 7-10 ημέρες (ή ολόκληρο το μήνα αν υπάρχει η πολυτέλεια) και θα δείτε πως θα επιστρέψετε πίσω.  Πιστέψτε μας. Θα είστε άλλος άνθρωπος. Δεν θ’ αναγνωρίζετε ούτε εσείς τον εαυτό σας. Θα απαλλαγείτε εντελώς από την τοξικότητα.

Πως θα το καταλάβετε;

Πάρα πολύ απλά, όλα όσα θ' ακούτε ή θα διαβάζετε (ακόμη και τα fake news) μετά απο αυτή την "θεραπεία" από διάφορους τσαρλατάνους,  wannabes, καραγκιόζηδες , θα τα βλέπετε πιο καθαρά και πλέον θα γελάτε. Θα διασκεδάζετε με τις αγωνίες των ηλιθίων που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μπουν στο μυαλό σας και να το κάνουν κρεμ-καραμελέ, κάνοντας ανέξοδες προσπάθειες να δείξουν ότι γνωρίζουν από πολιτική. Όλους αυτούς που  ο λαός μας τους ονομάζει με μια φράση: «Τζάμπα μάγκες»

Η παραπάνω τακτική δουλεύει! Πιστέψτε μας. Η ηρεμία του πνεύματος είναι μεγάλη υπόθεση. Το λένε όλοι οι ειδικοί.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια