HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ξεκίνησε και επίσημα η 11η ΕΒΕΠ Πιερίας – Βίντεο με την τελετή εγκαινίων – Η Kapa News ήταν εκεί!!!


Άνοιξε και επίσημα τις πύλες της η πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη 11 Εμποροβιοτεχνική έκθεση Πιερίας και Κεντρικής Μακεδονίας, από εχθές το βράδυ με την τελετή εγκαινίων.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υπουργός Οικονομικών κι Σταϊκούρας, ο οποίος έκοψε και την κορδέλα. Το παρόν έδωσε επίσης όλο το πρωτόκολλο της Πιερίας, καθώς επίσης Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος o Ιωάννης Μασούτης, και άλλοι εκπρόσωποι  και πρόεδροι Επιμελητηρίων.

Να θυμίσουμε ότι η 11η ΕΒΕΠ Πιερίας πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφεριακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Κατερίνης.

Η Kapa News με συνέπεια όπως πάντα στις υποσχέσεις της ήταν εκεί, κατέγραψε και μετέδωσε ΖΩΝΤΑΝΑ με την βοήθεια και την εξαιρετική δουλειά της ομάδας των τεχνικών μας όλη την πρώτη ημέρα. Βέβαια σκοπός ήταν να μεταδώσουμε όχι μόνο το γεγονός, αλλά και τον παλμό του κόσμου που ήταν εκεί.

Σήμερα το μεσημέρι θα έχετε την ευκαιρία, όσοι δεν μπορέσατε είτε να είστε εκεί εχθές , είτε να παρακολουθήσετε την χθεσινή μας μετάδοση, να δείτε την επανάληψη της τελετής έναρξης της 11ης ΕΒΕΠ.

Θυμίζουμε ότι η Kapa News & Kapa WebTV θα βρίσκεται καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης  στο περίπτερο 29 και θ’ αναμεταδίδει ΖΩΝΤΑΝΑ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ όλα όσα θα γίνονται εκεί και όχι μόνο! Ένα 10ωρο πρόγραμμα καθημερινό με πολλές –πολλές εκπλήξεις αλλά και ρεπορτάζ !

Έτσι μέσα από τα social media τα δικά μας όσο και από τις αναμεταδόσεις φιλικών σελίδων και εταιρειών θα μπορεί όλος ο κόσμος, όπου και να βρίσκεται στον κόσμο, να παρακολουθεί ηλεκτρονικά και ΖΩΝΤΑΝΑ, ότι θα συμβαίνει στον χώρο της έκθεσης την στιγμή που θα συμβαίνει!

Δείτε τα βίντεο από την χθεσινή ημέρα:







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια