Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 55χρονου αλλοδαπού αστέγου που συνέβη τα ξημερώματα της 31ης Αυγούστου έξω από το Α ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης.
Ο άστεγος αλλοδαπός που χρησιμοποιούσε τον χώρο για να κοιμάται τα βράδια, δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο (τσεκούρι) στο κεφάλι και το πρόσωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε τα ξημερώματα από περαστικό και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης οπού και νοσηλεύεται Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Σύμφωνα με την αστυνομία 42χρονος επιτέθηκε στον 55χρονο ασκώντας του σωματική βία κατά την διάρκεια διαπληκτισμού τους και προκαλώντας του σοβαρά τραύματα. Ο 42χρονος θα οδηγηθεί στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!