Έτοιμο σε 30 λεπτά
Υλικά
- 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά μαγειρεμένο
- 400 γρ. κόκκινα φασόλια σε κονσέρβα
- 280 γρ. σάλτσα ντομάτας σε κύβους
- 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
- 1 κ. γλ. κόκκινο πιπέρι
- Αλάτι, πιπέρι
- Προαιρετικά για γαρνιτούρα: τυρί, ξινή κρέμα, τσιπς τορτίγιας, κόλιανδρο, φρέσκο κρεμμυδάκι
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε το κρέας, τα φασόλια και τις ντομάτες σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
- Αφήστε να πάρει μια βράση σε μέτρια φωτιά, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε να σιγοβράσει για περίπου 30 λεπτά.
- Αλατοπιπερώστε κατά βούληση και απολαύστε με τις αγαπημένες σας γαρνιτούρες, όπως τυρί, ξινή κρέμα, κόλιανδρο ή τσιπς τορτίγιας.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!