HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έβαλε την κόρη του σε καρέκλα και τη χτυπούσε στο κεφάλι με ξύλο


Φρίκη προκαλεί η καταγγελία μίας 15χρονης στην αστυνομία για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που διαδραματίζονται στο σπίτι της σε συνοικία του δήμου Χανίων, με θύματα τόσο την ίδια, όσο και την υπόλοιπη οικογένειά της.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το flashnews.gr, το μεσημέρι της Τετάρτης (14/9) ο πατέρας της την έβαλε σε μία καρέκλα και άρχισε να τη χτυπάει στο κεφάλι με χοντρό ξύλο, επειδή είχε αργήσει να επιστρέψει στο σπίτι της.

Το παιδί καλούσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα η γειτονιά να ακούσει τις φωνές και να καλέσει την Αστυνομία. Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες του κρητικού μέσου, ένας από τους γείτονες έσπευσε να τον σταματήσει όμως ο πατέρας του επιτέθηκε, τον χτύπησε και έφυγε με το μηχανάκι του. Στη συνέχεια φέρεται να χτύπησε και δεύτερο άτομο που προσπάθησε να παρέμβει.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, το κορίτσι περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα είχαν συμβεί. Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, η 15χρονη κατήγγειλε ότι ο πατέρας της τη χτύπησε επειδή είχε καθυστερήσει δυο λεπτά να πάει στο σπίτι της.

Η σοκαριστική τιμωρία του πατέρα στη μόλις 2 ετών κόρη του

Στη συνέχεια είπε ότι, εκτός από την ίδια, ο πατέρας βιαιοπραγεί και στη μητέρα της -ωστόσο εκείνη το αρνείται- ενώ χτυπά και τα άλλα δυο αδέρφια της, ένα αγόρι περίπου 13 χρόνων και ένα κοριτσάκι μόλις 4 χρόνων.

Μάλιστα, περιέγραψε μια σκηνή, όταν η μικρή της αδερφή ήταν μόλις 2 ετών, την οποία κλείδωσε ο πατέρας στο μπαλκόνι και της είπε ότι για τιμωρία θα κοιμηθεί έξω, με το παιδί να κλαίει και να εκλιπαρεί να το βάλουν μέσα στο σπίτι γιατί φοβόταν.

Το 15χρονο κορίτσι μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι όταν ο πατέρας χτυπά τα παιδιά η μητέρα παρακολουθεί αμέτοχη.

Να σημειωθεί ότι αυτή δε φαίνεται να ήταν η πρώτη φορά για την οικογένεια, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες, γείτονες είχαν ξανακαλέσει και στο παρελθόν την Αστυνομία να παρέμβει σε παρόμοια επεισόδια εντός της οικογένειας. Κάθε φορά όμως που έφτανε η Αστυνομία, η μητέρα και τα παιδιά αρνούνταν ότι είχαν δεχτεί βία και ξύλο από τον πατέρα. Ο πατέρας τελικά εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στην Αστυνομία.


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια