Ιδιαίτερο συνοδευτικό λαχανικών που ταιριάζει με τα περισσότερα κυρίως
Υλικά
- 3 κ. σ. βούτυρο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 6 λαχανάκια Βρυξελλών, κομμένα στη μέση
- 2 κ. σ. παρμεζάνα τριμμένη
- Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Λιώστε τη μία κουταλιά της σούπας βούτυρο σε ένα τηγάνι.
- Ρίξτε το σκόρδο και σοτάρετε για περίπου μισό λεπτό.
- Προσθέστε 1 ακόμη κουταλιά της σούπας βούτυρο και τα λαχανάκια Βρυξελλών.
- Καλύψτε και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν, για 4 έως 6 λεπτά.
- Γυρίστε τα λαχανάκια Βρυξελλών, προσθέστε το υπόλοιπο βούτυρο, σκεπάστε ξανά και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν και από την άλλη πλευρά, για περίπου 3 λεπτά ακόμη.
- Μεταφέρετε σε ένα πιάτο, πασπαλίστε με παρμεζάνα, αλάτι και μαύρο πιπέρι και απολαύστε.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!