HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Λαχανάκια Βρυξελλών με παρμεζάνα


Ιδιαίτερο συνοδευτικό λαχανικών που ταιριάζει με τα περισσότερα κυρίως
Υλικά
  • 3 κ. σ. βούτυρο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 6 λαχανάκια Βρυξελλών, κομμένα στη μέση
  • 2 κ. σ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Λιώστε τη μία κουταλιά της σούπας βούτυρο σε ένα τηγάνι.
  2. Ρίξτε το σκόρδο και σοτάρετε για περίπου μισό λεπτό.
  3. Προσθέστε 1 ακόμη κουταλιά της σούπας βούτυρο και τα λαχανάκια Βρυξελλών.
  4. Καλύψτε και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν, για 4 έως 6 λεπτά.
  5. Γυρίστε τα λαχανάκια Βρυξελλών, προσθέστε το υπόλοιπο βούτυρο, σκεπάστε ξανά και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν και από την άλλη πλευρά, για περίπου 3 λεπτά ακόμη.
  6. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο, πασπαλίστε με παρμεζάνα, αλάτι και μαύρο πιπέρι και απολαύστε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια