HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έτοιμος για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς ο ΓΑΣ κόντρα στον Βατανιακό


Αποφασισμένος να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν και να κάνει … ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά είναι ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος αντιμετωπίζει το απόγευμα της Δευτέρας (5/9 – 19:00) τον Βατανιακό στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης για το SuperCup Πιερίας 2022.

Πρόκειται για μία νεοσύστατη διοργάνωση που διοργανώνεται από την ΕΠΣ Πιερίας και η οποία αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το ποδοσφαιρικό προϊόν του Νομού μας δίνοντας τη δυνατότητα τόσο στις ομάδες όσο και στο φίλαθλο κοινό να συμμετάσχουν σε μία γιορτή του αθλήματος. 

Έτσι ο περσινός πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας ΓΑΣ Σβορώνου θα κοντραριστεί με τον κυπελλούχο Βατανιακό για τον πρώτο τίτλο της σεζόν 2022-23 και άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο μοιάζουν έτοιμοι και ανυπόμονοι για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι. Η προετοιμασία της ομάδας μας καθ’όλη τη διάρκεια της βδομάδας κύλησε ομαλά και ο προπονητής του ΓΑΣ Σωτήρης Ζιώγας βλέπει σχεδόν γεμάτη τη «φαρέτρα» του ενόψει του σημερινού αγώνα. Απών από την αναμέτρηση θα είναι ο Στέφανος Κραγιόπουλος ο οποίος είναι ανέτοιμος, ενώ ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Λάντι Κόλα που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και έτσι αυτή θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Παπατολίκας, Κούζας, Αδάμος, Κωτσιόπουλος, Βούλγαρης, Μυστρίδης, Δημητρίου, Καραγκούνης, Δημηνάς, Κόλα, Τσολακίδης, Κυπαρίσσης, Αδαμόπουλος, Φωκαίδης, Κυρτέγος, Χατζηθεοδωρίδης,Ναρίνογλου,Δημητρουλόπουλος,Τροίρης, Σιδηρόπουλος, Καραμήτρος, Κατσιαμήτας, Κατσαμάγκας, Μακράκης, Καμπερίδης, Ιωαννίδης, Μυρωτής.

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου καλεί τους φιλάθλους να ενισχύσουν την ομάδα μας στον μεγάλο τελικό και να δώσουν ένα ηχηρό παρόν στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.


Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια