HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Kapa News & Kapa WebTV φέτος στην 11η ΕΒΕΠ Πιερίας από 23/9 έως 28/9/2022


Για πρώτη φορά φέτος η Kapa News & Kapa WebTV θα βρίσκεται στην 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας η οποία μετά από 2 χρόνια παύσης λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών που αντιμετώπισε η χώρα μας, επανεκκινείται φέτος με τεράστια συμμετοχή!

Η ομάδα μας αποφάσισε να είναι εκεί προκειμένου να δίνει καθημερινά ΖΩΝΤΑΝΗ εικόνα και ήχο σε όλο τον κόσμο που είτε λόγω απόστασης, είτε λόγω άλλων αιτιών δεν θα μπορεί να την επισκεφθεί.

Έτσι μέσα από τα social media τα δικά μας όσο και από τις αναμεταδόσεις φιλικών σελίδων και εταιρειών θα μπορεί όλος ο κόσμος, όπου και να βρίσκεται στον κόσμο, να παρακολουθεί ηλεκτρονικά και ΖΩΝΤΑΝΑ, ότι θα συμβαίνει στον χώρο της έκθεσης την στιγμή που θα συμβαίνει!

Τόσο η δημοσιογραφική ομάδα μας, όσο και το τεχνικό μας team θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να απολαύσετε εσείς ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το καλύτερο αποτέλεσμα!

Όσοι θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της 11ης ΕΒΕΠ, μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερό μας ώστε να μας γνωρίσουν από κοντά ή να στείλουν τα μηνύματά τους σε γνωστούς και αγαπημένους σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Θα μας βρείτε στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 29!

 

Σας περιμένουμε…

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια