HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Snik απαντά για το ξύλο σε κλαμπ στην Κατερίνη – “Μία παρέα μας πετούσε μπουκάλια ενώ έκανα τη δουλειά μου” (video)


Άσχημες εικόνες με ξύλο σημειώθηκαν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο οποίο είχε live εμφάνιση ο Snik, με τον ίδιο μάλιστα να φαίνεται να συμμετέχει στις συμπλοκές.

Ο γνωστός τράπερ έδωσε τη δική του απάντηση για τα όσα συνέβησαν χθες. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι “δεν μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα χέρια”, διότι σύμφωνα με τα όσα είπε στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media, μερίδα ατόμων του πετούσε μπουκάλια ενώ ήταν στη σκηνή.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ξύπνησα τώρα και είδα ότι υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη, σε ένα κλαμπ που έπαιζα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, όταν μια παρέα από κάτω, όσο κάνω τη δουλειά μου, μας πετάει μπουκάλια. Να ζητήσω μία συγγνώμη από τον κόσμο που ήταν χθες στο κλαμπ και είδε αυτές τις εικόνες και καλό μήνα”






Άγριο ξύλο, καρέκλες, μπουκάλια και διάφορα άλλα αντικείμενα βρέθηκαν στα χέρια του sNIK και της παρέας του το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως φαίνεται στα παρακάτω βίντεο, πελάτες του μαγαζιού, για άγνωστο λόγο, ήρθαν στα χέρια, με τον Snik να αφήνει το τραγούδι και να συμμετέχει κανονικά στο βίαιο επεισόδιο. Το μαγαζί μετατράπηκε σε… ρίνγκ και δύο ομάδες “έπαιζαν” άγριο ξύλο.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν τραυματίες που μετέβησαν στο νοσοκομείο Κατερίνης.

Δείτε το βίντεο με το επίμαχο περιστατικό:

@kraniwtou Χαλαρά μετα από δυο μπουκάλια @snik #snik ♬ πρωτότυπος ήχος - Ανδριάνα Κρ.


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια