O Άρης Πορτοσάλτε ξεπέρασε για μία ακόμα φορά κάθε όριο στην φιλοκυβερνητική του ρητορική και κατηγορεί τους πολίτες ότι ανεβάζουν στο Twitter «μουσαντένιους» λογαριασμούς στους οποίους κρύβουν την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος.
«Με 305.000 διακοπές ρεύματος μέσα στους τελευταίους 8 μήνες (διπλασιασμός σε σχέση με πέρυσι) είναι εμετικό να λες ότι οι περισσότεροι ανεβάζουν μουσαντένιους λογαριασμούς ηλεκτρικού στο Twitter και κρύβουν την κατανάλωση»
Μιλάμε για θράσος! Με 305.000 διακοπές ρεύματος μέσα στους τελευταίους 8 μήνες (διπλασιασμός σε σχέση με πέρυσι) είναι εμετικό να λες ότι οι περισσότεροι ανεβάζουν μουσαντένιους λογαριασμούς ηλεκτρικού στο #Twitter και κρύβουν την κατανάλωση… Δεν πλατσουρίζεις… είσαι η λάσπη! pic.twitter.com/zm5oIbdqHM
— Stefanos Damianidis (@dstefanos) September 20, 2022
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!