HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κολωνός: Πληρώνεται ακόμα από το Δημόσιο ο υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά» που βίασε τη 12χρονη


Νέα στοιχεία δίνει στο φως η ΠΟΕΔΗΝ, που αυτή τη φορά αφορούν τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου «Μεταξά» που προφυλακίστηκε για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ «το προφυλακισμένο τέρας του νοσοκομείου “Μεταξά” ακόμη δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα για τον βιασμό της 12χρονης», τονίζοντας πως «όχι μόνο δεν απολύθηκε από το δημόσιο, ακόμη το νοσοκομείο δεν εκτέλεσε την εντολή του υπουργού Υγείας, για διαθεσιμότητα από 16 Οκτωβρίου».

«Προκαλεί», συνεχίζει στην ανακοίνωσή του ο Μιχάλης Γιαννάκος, «ένας προφυλακισμένος βιαστής 12χρονης στις 27 Οκτωβρίου να έχει προπληρωθεί ολόκληρο το 15ημερο του Νοεμβρίου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο μισθός του είναι 740 ευρώ το μήνα και έλαβε 370 ευρώ ολόκληρο το πρώτο 15ημερο του Νοεμβρίου. Ενώ θα έπρεπε από 16 Οκτωβρίου που έδωσε εντολή ο Υπουργός να βγει σε διαθεσιμότητα και να προλάβουν με κάθε τρόπο να προσαρμόσουν τη μισθοδοσία του.»

«Να τελειώνουμε με αυτό το κτήνος και πάραυτα να κινηθεί η διαδικασία απόλυσης» επισημαίνει και καταλήγει:

«Άκου απών από την υπηρεσία του ο βιαστής. Και να πληρώνεται και τη μισθοδοσία του Νοεμβρίου. Φυσικά όχι από σκοπιμότητα, αλλά από γραφειοκρατία».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια