HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τραγικό τέλος: Βρέθηκε νεκρός ο 43χρονος αστυνομικός στην Ευρυτανία


Νεκρός εντοπίστηκε, τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/10), ο 42χρονος αστυνομικός τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το πρωί της Παρασκευής (28/10). Ο άνδρας που υπηρετούσε σε Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αττικής, ανασύρθηκε νεκρός από διασώστες μέσα από το βάραθρο «Τρύπα Τατάρνας», στον Τριπόταμο Ευρυτανίας.

Λίγα μέτρα μακριά είχε εντοπιστεί, νωρίτερα, ξεκλείδωτο το αυτοκίνητό του, κοντά στον δρόμο. Ο 42χρονος, εκμεταλλευόμενος το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, είχε μεταβεί στην Ευρυτανία από όπου κατάγεται η σύζυγός του για εργασίες.

Οι Αρχές που αναζητούσαν τον άνδρα, είδαν σημάδια κοντά στο βάραθρο τα οποία παρέπεμπαν σε άνθρωπο που είχε γλιστρήσει. Άμεσα ζήτησαν τη συνδρομή της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της 7ης ΕΜΑΚ καθώς η Τρύπα έχει βάθος δεκάδων μέτρων.

Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες, καθώς και εθελοντές, ως συνδρομή στην ΕΛ.ΑΣ. και, τελικά, ο 42χρονος ανασύρθηκε νεκρός λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 42χρονος, έρευνα η Αστυνομία.


Το χρονικό της εξαφάνισης του αστυνομικού

Ο 43χρονος, που υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής, είχε επισκεφθεί το χωριό Τριπόταμος Αγράφων στην Ευρυτανία, μαζί με τη μητέρα του, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αγροτικές εργασίες και, συγκεκριμένα, για τη συγκομιδή ελιών. Έτσι, το πρωί της Παρασκευής (28/10), έφυγε από το σπίτι του για να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητό του.

Η Αστυνομία, εν συνεχεία, ενημερώθηκε από τη μητέρα του αστυνομικού, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (28/10), και έτσι άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Πάντως, σε ανάρτησή της στο Twitter, το Σάββατο (29/10), η Πυροσβεστική Υπηρεσία επεσήμανε: «Σορός άνδρα ανασύρθηκε από το βάραθρο "Τρύπα Τατάρνας", στον Τριπόταμο Ευρυτανίας. Επιχείρησαν 15 πυροσβέστες, με την ΟΟΕΔ της 7ης ΕΜΑΚ, καθώς και εθελοντές, ως συνδρομή στην ΕΛ.ΑΣ.».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια